Welkom bij Conijn automatisering

 

 
Naast productieautomatisering wordt Conijn automatisering ook veelvuldig ingezet als denktank en ontwikkelaar voor technische oplossingen. Op de uitkomsten van onze oplossingen wordt vaak enthousiast en verbluft gereageerd. Een recent uitgevoerd project is de draadloze en automatische deur ontgrendellaar. Via een druk op de knop kan een bezoeker contact leggen met de gewenste bewoner. Via een GSM module wordt een signaal verstuurd naar de thuistelefoon of GSM van de bewoner. De bewoner kan via zijn/ haar telefoon vragen wie er bij de deur staat en zonodig met 1 druk op de knop de deur ontgrendelen. De centrale aansturing van het systeem vind plaats vanaf het kantoor van Conijn automatisering. Wijzigingen zoals mutaties van bewoners of telefoonnummers kunnen eenvoudig aangepast worden. Alarm en hulpdiensten beschikken over een code zodat zijn te allen tijde de deur kunnen ontgrendelen. Voor uitgebreidere informatie over dit project klik hier.

Conijn automatisering ontwikkelt en vervaardigd complexe besturingssystemen in diverse sectoren. Door de jarenlange ervaring en het uitvoeren van complexe opdrachten in het verleden hebben wij ons weten te profileren tot een professionele en klantgerichte organisatie. Conijn werkt vanuit de wensen van de klant in combinatie met de mogelijkheden die de techniek te bieden heeft.

Indien een bedrijf vermoed dat het machinepark geoptimaliseerd kan worden, kan Conijn uitsluitsel geven over dit vermoeden en desgewenst een grondige analyse uitvoeren. In overleg met de klant wordt dan besproken wat Conijn automatisering de klant kan bieden, maar vooral wat de voordelen voor de opdrachtgever zijn. Het tijdspad, de risicoís en de budgettering zijn zaken die voor opdracht duidelijk met de klant gecommuniceerd worden.

Indien er een overeenstemming is bereikt met de opdrachtgever zal Conijn automatisering een plan van aanpak ontwikkelen welke als rode draad voor het project zal dienen.